Árnyékolástechnika

  1. Függönyszalon
  2. Árnyékolástechnika

A belső árnyékolás manapság többet jelent függönyözésnél. Korábban a fő szempont a kíváncsi tekintetek és a lakótérbe beáramló fény szabályozása volt. Napjainkban a lakáshoz megfelelően kiválasztott árnyékolók dizájn elemként is funkcionálnak.

Árnyékolástechnika Árnyékolástechnika

A hagyományos ráncolt függönyökön kívül számos árnyékolási megoldás közül választhatunk. De melyik a legjobb megoldás? Szalagfüggöny, esetleg spagetti szalagfüggöny, lapfüggöny vagy roletta, sávroló, pliszé, netán reluxa? A tetőablakot hogyan lehet árnyékolni?

Mi segítünk Önnek eligazodni a klasszikus és legmodernebb árnyékoló típusok között, hogy otthona meghittséget, kellemes hangulatot sugározzon.

A megfelelően telepített ablak árnyékolók az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb lépés az energiatakarékosság érdekében. Az ablak közelébe telepített árnyékolókkal az üvegfelület és az árnyékoló közötti zárt légtér kiváló hőszigetelő megoldás, télen és nyáron egyaránt. Télen a légréteg szigetelése miatt kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig a speciális tükröző rétegek és a folyamatos árnyék segít abban, hogy a klíma takarékosan tudjon működni - vagy ha az nincs, akkor Ön ne érezze túl melegben magát. 

Már csak a ház vagy lakás déli oldalának árnyékolásával is érezhető a különbség, amellett, hogy a mai esztétikus árnyékolók már nem csak erre szolgálnak, hanem tényleg megszépítik a lakásunkat.

A nagyobb hőszigetelő hatékonyság érdekében használhat a két rétegű, az egyik oldalán erősen tükröződő (fehér) a másik oldalán hőelnyelő (sötét) árnyékolót is, az évszakoknak megfelelően fordítva. Mára már több gyártó is tervezett két-három cellás rakott vagy celluláris árnyékolókat, melyek a zárt légtereknek köszönhetően igen jól növeli az ablakok hőszigetelési értékét.

Árnyékolástechnika tetőtérben
Sávroló

Roletta

A klasszikus árnyékolók egyik képviselője, de a gyártók által kínált széles textilválaszték modern megjelenést kölcsönöz neki. A roletta lehet fényáteresztő, lehet sötétítő, de a blackout textilnek és a tokozott kivitelnek köszönhetően teljes fényzárást is elérhetünk vele.

Speciális anyagból készített könnyen kezelhető megoldás, függőleges mozgatású, gyöngyláncos vagy rugós változatban. Vásznak széles választéka: áttetsző, fényzáró, egyszínű, mintás, natúr, bambusz alapanyagok.

Reluxa

Könnyen kezelhető, kis helyigényű megoldás az árnyékoláshoz. Műanyag, alumínium vagy fa lamellákkal, normál vagy feszített kivitelben.

A hagyományos árnyékolók egyike. Kis helyigénye és könnyű kezelhetősége miatt kedvelt. Télikertek árnyékolására kiválóan alkalmas.

Szalagfüggöny

Nagyon népszerű árnyékoló irodákban és lakásokban egyaránt egyszerű kezelhetősége miatt. Választhatunk a számtalan színű és textúrájú textil lamellák vagy a legmodernebb spagetti lamellák közül.

Praktikus árnyékolás- játék a fénnyel. Főként irodák dísze, de ma már nagyon sok elegáns és különleges megoldás létezik otthonok szépítésére is különböző alapanyagokból: egyszínű, mintás, natúr kollekció, bambusz, spagetti, lézervágott, lángálló, fényzáró.

Szúnyogháló

Fix és mozgatható változatban.

Szalagfüggöny

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!