Közületek figyelmébe

  1. Függönyszalon
  2. Közületek figyelmébe

A közületek, vendéglátóhelyek mindennapjaiban a textilek funkcionalitása mindennél fontosabb, a nagy igénybevétel, sok mosás, könnyű kezelhetőség magától értetődő kívánalom. Ezen kívül azonban a textilek esztétikai szerepe sem elhanyagolható.

Közületek figyelmébe Közületek figyelmébe

Ezen kiegészítők varázsolják otthonossá a belső tereket – hozzáadják azt a pluszt, amely nyilvánvalóvá teszi, hogy a vendéglátó ügyel a legapróbb részletekre is. A függönyök, abroszok és egyéb textilek részleges vagy teljes cseréjével oldható meg legegyszerűbben és a legkevesebb pénzből tereink újjávarázsolása. Olyan ez, mint ruhatárunk - egy-két új, divatos darabbal az egészet felfrissíthetjük, divatossá tehetjük.

Közületek számára a funkció mellett lényeges az egyszerű, elegáns megjelenés. Irodaházak, színházak, kollégiumok, iskolák, egyéb közintézmények esetén általában nagy tételről beszélünk, ezért az ár kiemelten fontos lehet. A sok felhasználó, és az állandó használat megköveteli a kiváló minőséget, legyen szó bármilyen textilről.

A nagy volumenű megrendelések esetén a döntéshozatal általában hosszú, a beszállítók pályáztatása, esetleges közbeszerzés, támogatások igénylése, ajánlatok összehasonlítása mind időt igényel. A hosszú átfutási időt többnyire rövid teljesítési határidő követi, ezért sok beszállító elvérzik teljesítéskor. Ennek kivédésére a közületek által kedvelt függönyökből nagy mennyiség áll rendelkezésre, hogy akár több száz méteres rendeléseket is gyorsan tudjunk teljesíteni.

Hiába a nagy mennyiség, ez nem mindig jelent egységes méreteket, ezért teljes szolgáltatás áll rendelkezésére, a helyszíni felméréstől kezdve a varráson át a felszerelésig, hogy a függöny a belső tér díszévé váljon.

Megtalálja nálunk a jogszabályokban is előírt égéskésleltetett függönyöket, dekorokat, a kiváló fényzáró hatású Blackout sötétítőket, egyedi és előre gyártott ágytakarókat, ágyneműket, lepedőket, takarókat, párnákat, paplanokat (akár antiallergén kivitelben) törölközőket; bármilyen textilt, amelyre szüksége van.

Kimondottan a vendéglátói elvárásokhoz igazított textilek széles választéka áll rendelkezésére. A tervezéstől kezdve, teljes kivitelezésen (felmérés, varrás, felszerelés) át komplett szolgáltatással állunk rendelkezésére. Tapasztalt kollégáink szakértői tanácsokkal látják el Önt a textilek világában - segítenek Önnek álmai megvalósításában. 

Közületek figyelmébe
Hotel textíliák

Speciális igényekre szabva

Kollekciónk kialakítása során arra törekszünk, hogy a vendéglátóipar minden szegmensének tudjunk megoldást kínálni textiligényeinek kielégítésére. Termékeink köre dinamikusan bővül, ahogy az Önök által felkínált kihívásokra megoldásokat találunk.

Hotel textíliák

Hotelek számára a legfontosabbak a szobákban használt textilek, mint például az ágyneműk, törölközők. Ezeknek a textileknek elengedhetetlen tulajdonsága a strapabírás, könnyű kezelhetőség, a megfelelő tisztítás lehetősége. A funkcionalitáson kívül fontos még a szobák otthonossá tétele, amelynek szintén nélkülözhetetlen eszközei a különböző lakástextilek – függöny, dekor, ágytakaró, legújabb divatként az ágysál és az ezek díszítésére használt paszományok (rojtok, bojtok, zsinórok, szalagok).

Nem mindegy a minőség.

A kívánt hangulat, stílus könnyen elérhető a megfelelő textilek használatával, melyeket alkalmazhat a hotel közösségi tereiben, folyosókon, recepción és a szálloda éttermében is.

Megtalálja nálunk a jogszabályokban előírt égéskésleltetett függönyöket, dekorokat, a kiváló fényzáró hatású Blackout sötétítőket, egyedi és előre gyártott ágytakarókat, ágyneműket, lepedőket, takarókat, párnákat, paplanokat (akár antiallergén kivitelben is) törölközőket, fürdőköntösöket; bármilyen textilt, amire szüksége van szállójában. A textilek emblémázását is vállaljuk.

Hotel textília minőség
Éttermi textíliák

Éttermi textíliák

Éttermekben szintén a funkcionalitás az első, hiszen az itt használt abroszok, szalvéták, konyharuhák nagy igénybevételnek vannak kitéve. A nedvszívó képesség, ami a szalvétánál elengedhetetlen, nem biztos, hogy az abrosz esetén is kívánatos. Nagymértékben csökkentheti a szükséges mosások számát, ha az asztalterítő vízlepergető bevonattal van ellátva. Akár 320 cm széles alapanyagainkból lehetséges, hogy toldás nélkül készítesse el abroszait a legnagyobb asztalra is.

A hely varázsát könnyen megteremtheti, ha megfelelő stílusú függönyökkel öltözteti fel ablakait, főként, ha azok összhangban vannak a teremben használt többi textillel – székszoknyával, asztali futóval, szalvétával.

Catering

Kitelepülések, külső rendezvények lebonyolítása esetén nem csak a sűrű használat, de a szállítás is különösen igénybe veszi a textileket. Fennállásunk során kiváló, egyszerűen kezelhető megoldásokat fejlesztettünk ki az asztalszoknyák ráncolására és rögzítésére. A vízlepergető textilből készített asztalszoknya hosszú ideig egyedi és elegáns résztvevője lesz rendezvényeinek. Extra széles (320 cm) alapanyagunkból toldás nélkül készítünk Önnek földig érő abroszt koktélasztalra, könyöklőre vagy akár 180cm-es átmérőjű körasztalra is, elegáns kivitelben.

Nyitottak vagyunk a kihívásra, engedje meg, hogy következő textil beszerzésekor bizonyíthassunk!

Ha kollekciónk felkeltette érdeklődését elérhetőségeink bármelyikén személyes bemutatkozást kérhet kollégánktól. Kérjük, biztosítson lehetőséget számunkra, hogy cége következő textil beszerzésekor ajánlatot adhassunk!

Tisztelettel várjuk ajánlatkérését és megrendelését!

Catering textíliák

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!