Lakástextil

  1. Függönyszalon
  2. Lakástextil

A lakástextil meghatározza az otthon stílusát, öltözteti a lakást. A jól kiválasztott lakástextilek nem csak funkcionálisak, hanem időtállók és a lakást kényelmes otthonná varázsolják. Gazdag választékunkat konfekció és egyedi méretekre is készítjük.

Lakástextil Lakástextil

Bútorszövet

Napjainkban a bútorszövetek széles kínálatából választhatunk. Klasszikus és modern stílusú szövetek közül egyaránt a minőséget érdemes választani. Plüss, bőr, textilbőr vagy akár a legújabb vízlepergető textil bútorszövetek számtalan mintával választhatók.

Kívánságára teljes enteriőröket tudunk összeállítani, hogy a különböző lakástextilek egységet alkossanak otthonában.

Terítők

A hétköznapokban használt terítők esetében a látvány mellett leginkább a funcionalitásé a főszerep: színe, mintája mellet legyen könnyen tisztítható. Ugyanakkor az ünnepi hangulatnak sokaknál alapvető kelléke az ünnepi terítő. Hatalmas kínálat érhető a hétköznapi és az ünnepi terítőkből egyaránt különböző méretekben, akár méretre készítve is.

Asztalterítők méterben és kész méretekben, teflonos bevonattal is. Díszterítők méret, szín és motívum gazdagsága a hétköznapokra és ünnepekre egyaránt.

Lepedők

Szinte ahány ágy, annyiféle lepedőt igényel. Különböző anyagú, színű, formájú lepedők közül válogathat: egyszerű pamut, gumis pamut-jersey, gumis frottír.

Ágynemű huzat

A jó alvás a kényelmes ágyneműnél kezdődik! Jó minőségű, komfortos ágyneműket klasszikus és modern kivitelben egyaránt kínálunk. Pamut, krepp, flanel, pamutszatén, damaszt.

Klíma tisztítás
Klíma tisztítás

Ágytakarók, díszpárnák, plédek

Plédet használunk az ágy, kanapé letakarásához, takarózáshoz, vagy csak úgy belebújni vele a fotelbe egy jó könyvvel. Konfekcionált és egyedi méretekben is kínálunk többféle alapanyagú, színű és motívummal ellátott plédeket.

Gazdag választék: hímzéssel, steppeléssel és különböző megoldásokkal díszített. Konfekcionált és egyedi méretekre is. Plédek többféle alapanyaggal, színnel és motívummal.

Törölközők

Bár a törölközőnek elsődleges feladata a funkcionalitás, a megfelelő nedvszívóképesség és a jó minőség, egy szép törölköző a fürdőszoba dísze is lehet. Napjainkban a fürdőszobai design alapvető eleme. Éppen ezért minőségi törölközőinket sokféle színben és mintával forgalmazzuk. 2010 óta forgalmazója vagyunk a kiváló minőségű német Vossen törölközőknek.

Konyhai textilia

A konyhai textíliák részei a mindennapi életünknek. A jól használható, könnyen tisztítható, minőségi alapanyagból készült konyharuha szettek vagy edényfogó ruha és kesztyű társítások akár hasznos ajándékként is megállják a helyüket.

Szivacs - méretre is!

Többféle keménységgel, vastagsággal, táblás (140*200cm) és egyedi méretre gyártott szivacsok.

Ágybetét, matrac

Ágybetét és matrac árainkról érdeklődjön telefonon!

Klíma tisztítás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!