Szolgáltatásaink

  1. Függönyszalon
  2. Szolgáltatásaink

A tervezéstől kezdve, teljes kivitelezésen (felmérés, varrás, felszerelés) át komplett szolgáltatással állunk rendelkezésére. Tapasztalt kollégáink szakértői tanácsokkal látják el Önt a textilek világában - segítenek Önnek álmai megvalósításában.

Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Kérésre helyszíni felméréssel segítjük az otthonok, munkahelyek szebbé tételét, legjobb tudásunk, tapasztalataink és legújabb trendek felhasználásával. Megvalósítjuk az elképzeléseket, segítünk ötletelni.

Bízza ránk a nehezét! Munkatársaink időpont egyeztetés alapján felkeresik Önt személyesen és pontos méreteket vesznek. Az előzetesen kiválogatott függöny mintákat a helyszínen bemutatjuk. Ezáltal – a lehetőségek és feltételek ismeretében – többféle megoldási javaslatot is felkínálunk.

Tervezés, tanácsadás

Szakértő kollégáink tanácsaival megtervezzük a megfelelő karnisokat, függönyöket, fazonokat, modelleket, kiegészítőket. Több ezer kelme közül kiválasztjuk a tökéletesen megfelelőt. A karnisokat méretre gyártatjuk, hogy a legtökéletesebb legyen az adott helyszínhez.

Az Ön igényei alapján elkészítjük a részletes költségtervet.

Helyszíni komplett szerelés

Komplett szolgáltatásunk: Karnis kiszállítás, helyszíni szakszerű felszerelés; szerelőink a helyszínen pontosan és tisztán dolgoznak A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk: Csodát varázsolunk az otthonába!

Klíma tisztítás
Klíma tisztítás

Vasalás, ráncolás

Elkészült függönyeit kivasaljuk, méretre igazítjuk, ráncoljuk, bekampózzuk, előkészítjük a felrakáshoz.

Varrás

Tapasztalt szabó- és varrónőink folyamatos képzésével saját varrodánkban bármilyen fazont elkészítünk. Drapériákat, fényáteresztő függönyöket bármilyen méretre és formára megvarrjuk rövid határidővel. A bonyolult kihívásokat is megoldjuk.

Ágytakarók, díszpárnák, terítők, székszoknyák, egyéb kiegészítők varrását is vállaljuk egyedi igények és méretek alapján, akár a kiválasztott függönyhöz harmonizálva.

Függöny szerviz

Új szolgáltatással segítjük megrendelőinket, magánszemélyeket és közületeket egyaránt.

Szolgáltatásunk keretében helyszínre megyünk, leszedjük a függönyöket, elszállítjuk. Mosás, tisztítás, vasalás után visszaszállítjuk és szakszerűen feltesszük a friss textileket.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!