Lakberendezők figyelmébe

  1. Függönyszalon
  2. Lakberendezők figyelmébe

Lakberendezők számára kínálunk speciális szolgáltatást ezzel a teljes körű, a tervezéstől a megvalósításig tartó folyamatban, amely során a lakásból otthon lesz a csodálatos, összeillő textilek által. Ez nem csak egy szolgáltatás, ez csapatmunka!

Lakberendezők figyelmébe Lakberendezők figyelmébe

A lakberendezők számára nem titok, hogy egy enteriőr hangulatát mennyire meghatározzák a színek, az anyagok. Vagyis a falak és a burkolatok mellett egy otthonban nagyon fontos szerepet kapnak a kárpitok, a függönyök és más lakástextíliák.

Éppen ezért a lakberendezők munkájának egyik fontos lépése a helyiségekbe illő, az igényeknek megfelelő textília kiválasztása.

Mi elismerjük ezt a munkát, tudjuk jól, hogy egy kitűnő lakberendezői munka egyik kulcspontja a textilválasztás, valamint az elképzeléseknek megfelelő szövetek beszerzése.

Ezért vállaljuk fel küldetésként azt a feladatot, hogy a lakberendezők munkáját közel két évtizedes tapasztalatunkkal segítsük.

Inspiráció

Tudjuk jól, hogy mindenkinek, aki kreatív munkát végez, szüksége van inspirációra. A klasszikustól a legmodernebb textíliákig, azok minden fajtájának tekintetében számos ötletet, alkalmazási lehetőséget, trendeket tudunk bemutatni. Tapasztalatunk, valamint nyitottságunk az újdonságokra, a modern textilfejlesztési eredmények ismerete mind lehetőséget nyújt arra, hogy széles kínálatunkat ne csak bemutassuk, hanem ezzel inspirációt is nyújtsunk lakberendező partnereink számára. 

Tervezés

Már a tervezés során is számíthat ránk! Milyen textileket használjon? Milyen színeket, formákat? Megvalósítható-e az elképzelés? A kiválasztott textil tulajdonságai alkalmassá teszik-e a megálmodott célra? Hogyan valósítható meg az elképzelés? Mennyi anyagra van szükség? Beszerezhető-e a textil rövid időn belül? 

Ezen kívül még számos kérdés megválaszolásában állunk rendelkezésre. Engedje meg, hogy segítségére legyünk már a kezdetektől! Akár egy helyszíni felmérés során is sikeres konzultációt tarthatunk, mely egy hasznos együttműködés kezdete lehet.

Közületek figyelmébe
Hotel textíliák

Hatalmas kínálat, nagyszerű választék

Mivel már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, tudjuk, hogy az igények nagyon sokfélék lehetnek, ezért kínálatunkat úgy alakítjuk, hogy a legkülönbözőbb elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Egy dologból nem engedhetünk: a minőség alapvető követelmény minden textilünk számára.

Számos célra kínálunk textileket, hogy a lakberendezők a teljes enteriőr kialakításához megtalálják a megfelelőt.

A különböző kárpitok, bútorszövetek nagyban meghatározzák az otthon hangulatát. Ehhez a megfelelő függöny, drapéria, sötétítőfüggöny kiválasztása már majdnem teljes egységet mutat. Szükség lehet még párnákra, terítőkre, takarókra az otthonos hangulat eléréséhez.

Ezt a sokféle textíliát nálunk egy helyen megtalálhatja minden lakberendező. Természetesen segítségünkre, együttműködésünkre maximálisan számíthat!

A textilértékesítőtől a lakberendezőnek

Nem csak szolgáltatás, csapatmunka!

Mi nem csak az egyik textilértékesítő szeretnénk lenni a lakberendezők számára. Szívesen adjuk tapasztalatunkat, szakértelmünket az Ön munkájához, lelkes csapatként dolgozunk az Ön sikeréért. Az inspirációtól a tervezésen át, a helyszíni felméréstől a megvalósításig, számos konzultáción keresztül segítjük, támogatjuk Önt abban, hogy kiváló munkájára nyugodt szívvel vállalhasson garanciát, és büszkén mondhassa el: „Ezt én álmodtam meg!”

Hotel textília minőség

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!