Megtakarítás blackout függönyökkel

  1. Függönyszalon
  2. Megtakarítás blackout függönyökkel

A blackout függönyök funkciója a fény és a hő kizárása, mellyel energiát takaríthatunk meg. Ugyanakkor a függöny a lakás dísze! A széles szín- és mintaválasztéknak köszönhetően akár szállodai kifinomultság is elérhető ezen függönyök alkalmazásával.

Megtakarítás blackout függönyökkel Megtakarítás blackout függönyökkel

Energiamegtakarítás blackout függönyök alkalmazásával. Akár 10 %-os fény- és hőkizárás érhető el a sűrű, fekete szálas szövésnek köszönhetően. Széles szín- és mintaválaszték, Sima felületű, valamint szövött hatású blackout textilek. A blackout függöny mosása, vasalása egyszerű, az anyag sem használat közben, sem mosáskor nem gyűrődik. A blackout függönyök kellemes tapintása és lágy esése igazán különlegessé, kifinomulttá teszi ezeket az anyagokat, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Takarítson meg azzal, hogy szebbé teszi otthonát!

Az energiatakarékosság lassan már hétköznapjaink minden területén megjelenik. Számos területen tehetünk sokat azért, hogy otthonunk energiafelhasználását csökkentsük. A lakás berendezése, dekorálása szintén lehetőséget nyújt energia megtakarítására, érdemes ennek lehetőségét is megvizsgálni.

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a ház megfelelő hőszigetelése télen és nyáron is egyaránt fontos. Különösen az ablakok esetében érdemes erre odafigyelni, hiszen a nagy üvegfelületek könnyebben engedik át a hőt, akkor is, ha modern üvegezést választottunk. Erre megoldásként sokan redőnyt szereltetnek fel, aminek persze sok előnye mellett sajnos hátrányai is vannak. A redőny hőszigetelésére, fényzárására kínál jó alternatívát a blackout függönyök alkalmazása.

A blackout függönyök anyaga egy több rétegű, speciális szövési eljárással készülő textil.

Tulajdonképpen két textilréteg közé fekete szálakat szőnek, ezáltal rendkívül sűrű anyagot kapunk. Némely blackout anyagok speciális műanyag, vagy szénszál készülnek. Ezeknek a technológiai eljárásoknak köszönhetően olyan függönyanyagot kapunk, amely akár a fény 100 %-át képesek kizárni. Talán mondani sem kell, hogy ilyen textilek alkalmazása az ablakon nem csak a fényt, de bizony a hőt is kizárja a lakásból. A reggeli tűző napsugárzás, vagy a forró nyári napokon beáramló hő is elkerülhető blackout függöny alkalmazásával.

Klíma tisztítás
Klíma tisztítás

Szigetelés függönnyel?

Már a fény és hő kizárása a lakásból is eredményt hoz az energiamegtakarítás terén, de mindenképpen érdemes végiggondolni néhány fizikai jelenséget is. Az ablak közelében elhelyezett függöny és az ablaküveg között egy viszonylag zárt légréteg jön létre, a levegőről pedig tudjuk, hogy rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságú.

Ezzel a megoldással akár 2-3 °C nyerhetünk. Márpedig tudjuk jól, hogy a fűtés esetén fokonként tízezreket spórolhatunk meg a gázszámlánkon.

A blackout függönyök áldásos hatását ugyanígy érezhetjük a nyári forróságban is: a szoba hőmérséklete lényegesen a kellemesebbnek, hűsebbnek érezhető a kánikula idején. Bizony, így a klíma által fogyasztott áram is csökkenni fog!

A blackout függönyökkel elérhető energiamegtakarítás már nem kérdés. De valóban szebbé is teszi az otthonunkat?

Az utóbbi évek textilfejlesztéseinek köszönhetően ma már az egyszínű skálától kezdve különböző designok és minták is megjelennek a fényzáró anyagokon. Míg régebben csekély színválaszték jellemezte a blackout függönyöket, ma már nem csak színben, mintában, de struktúrában is széles kínálattal találkozhatunk. Vannak már egyik  oldalán sima felületű, míg a másik oldalán szövött hatású blackout textilek is. Olyat is választhatunk, melynek két oldalán egymástól különböző minta található. A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő blackout függönyök kellemes tapintása és lágy esése igazán különlegessé teszi ezeket az anyagokat. Akárcsak egy szállodában éreznénk magunkat a kifinomult dizájnnak, a vastag, de nagyon jó esésű sötétítő függöny minőségi anyagának köszönhetően! 

Biztosak lehetünk abban, hogy blackout függönyünk jó hőszigetelő és fényzáró tulajdonságainak köszönhetően energiát takarítunk meg, és a használata során is elégedettek leszünk. Hiszen a blackout függöny mosása, vasalása egyszerű, az anyag sem használat közben, sem mosáskor nem gyűrődik.

Klíma tisztítás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!