fuggonyszalon.png
slide_5_butorszovet.png
slide_5_konyhaitextil.png
slide_5_agynemuhuzat.png
slide_5__cim.png
slide_5_lepedo.png
slide_5_pledek.png
slide_5_torolkozok.png
slide_5_teritok.png
slide_1_fuggonyok.png
slide_1_karnis.png
slide_1_arnyekolastechnika.png
slide_1_lakastextil.png
slide_1_intezmenyitextil.png
slide_1__cim.png

Termékeink

Alább főbb termékcsoportjainkról láthat ízelítőt.

Függöny
Fényáteresztő függöny: a fényt áteresztik, ugyanakkor határ szabnak a külső szemlélődő számára. Kívülről és belülről ugyanazt a... + részletek

Karnis

Termékpalettánkon szinte bármilyen karnis megtalálható. Mennyezetre, oldalfalra. Fém, fa, műanyag. Kézi-, zsinóros-, vagy motoros működtetéssel.... + részletek

- Ágytakaró, díszpárna, pléd
Gazdag választék: hímzéssel, steppeléssel és különböző megoldásokkal díszített. Konfekcionált és egyedi... + részletek

Termékpalettánkon szinte bármilyen karnis megtalálható. Mennyezetre, oldalfalra. Fém, fa, műanyag. Kézi-, zsinóros-, vagy motoros működtetéssel.

- Roletta... + részletek

Közületek figyelmébe!

A közületek, vendéglátóhelyek mindennapjaiban a textilek funkcionalitása mindennél fontosabb, a nagy igénybevétel,... + részletek

Szolgáltatásaink

 

Helyszíni felmérés

Kérésre helyszíni felméréssel segítjük az otthonok, munkahelyek szebbé tételét, legjobb tudásunk, tapasztalataink és legújabb trendek felhasználásával. Megvalósítjuk az elképzeléseket, segítünk ötletelni.

Bízza ránk a nehezét! Munkatársaink időpont egyeztetés alapján felkeresik Önt személyesen és pontos méreteket vesznek. Az előzetesen kiválogatott függöny mintákat a helyszínen bemutatjuk. Ezáltal – a lehetőségek és feltételek ismeretében – többféle megoldási javaslatot is felkínálunk.

Tervezés, tanácsadás

Szakértő kollégáink tanácsaival megtervezzük a megfelelő karnisokat, függönyöket, fazonokat, modelleket, kiegészítőket. Több ezer kelme közül kiválasztjuk a tökéletesen megfelelőt. A karnisokat méretre gyártatjuk, hogy a legtökéletesebb legyen az adott helyszínhez.

Az Ön igényei alapján elkészítjük a részletes költségtervet.

Helyszíni komplett szerelés

Komplett szolgáltatásunk: Karnis kiszállítás, helyszíni szakszerű felszerelés; szerelőink a helyszínen pontosan és tisztán dolgoznak

A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk: Csodát varázsolunk az otthonába!

Vasalás, ráncolás

Elkészült függönyeit kivasaljuk, méretre igazítjuk, ráncoljuk, bekampózzuk, előkészítjük a felrakáshoz.

Varrás

Tapasztalt szabó- és varrónőink folyamatos képzésével saját varrodánkban bármilyen fazont elkészítünk. Drapériákat, fényáteresztő függönyöket bármilyen méretre és formára megvarrjuk rövid határidővel. A bonyolult kihívásokat is megoldjuk.

Ágytakarók, díszpárnák, terítők, székszoknyák, egyéb kiegészítők varrását is vállaljuk egyedi igények és méretek alapján, akár a kiválasztott függönyhöz harmonizálva.

Függöny szerviz

Új szolgáltatással segítjük megrendelőinket, magánszemélyeket és közületeket egyaránt.

Szolgáltatásunk keretében helyszínre megyünk, leszedjük a függönyöket, elszállítjuk. Mosás, tisztítás, vasalás után visszaszállítjuk és szakszerűen feltesszük a friss textileket.

Beszállítók, partnerek

 

Tüsi függönyszalon